ADEVAR SI MINCIUNA IN AFACERILE ONLINE

Am sa incep in ordinea inversa:

MINCIUNI (...sau cum sa ne ferim de smecheri)

Nu va "aruncati cu capul inainte" spre "ofertele" de "SCHEME DE IMBOGATIRE" care sufoca internetul!!!

Ofertele de genul "afaceri garantate", imbogatire in 3,7 sau 30 de zile, mii de dolari castigati stand in sezlong in Caraibe, sau pozele cu Bugatti-ul si vila pe care le "faci" cat ai bate din palme, sunt cele mai mari tepe pe care le puteti lua.

Totul se bazeaza pe PROSTIA OMENEASCA si pe LACOMIA nativa a omului, la care se adauga elementele psihologice gandite indelung de niste adevarati experti.

Am cautat 5 secunde pe net, ca sa va dau un exemplu de ceeace trebuie sa va feriti:
http://www.emergencycashgenerators.com/ Modelul este absolut acelasi la toti, numai continutul are niste variatiuni pe aceeasi tema:

- Bla-Bla - cea mai tare afacere inventata, apoi
- Miile de "multumiri" a celor care s-au imbogatit din "schema" autorului.
- Nelipsitele poze cu teancul de dolari si plajele tropicale pe care o sa ajungi "imediat" ce-i cumperi "superideea", "masina de facut bani".
- Astea toate introduse intr-un torent de vorbe goale, care dau senzatia ca sunt niste informatii cruciale.

Daca o fi asa de usor cum zic toti smecherii astia, atunci dece dracu' nu suntem cu totii bogati??.

ADEVAR

Este cat se poate de real faptul ca POTI CASTIGA BANI ONLINE.

Pentru asta insa trebuie sa "pui osul la treaba", pentru ca, desi piata este IMENSA si intr-o dezvoltare fara precedent, trebuie sa ITI GASESTI UN LOC "IN FATA" si sa oferi (am mai spus-o) CEEACE SE CAUTA, NU CEEA CE CREZI CA SE CAUTA.

Imaginati-va "PIATA INTERNET" ca un "Shopping Center" cu zeci de milioane de vitrine (a se citi site-uri). Ce trebuie facut pentru ca afacerea sa mearga bine? Raspunsul este simplu: MARFA DE CALITATE si sa fii un "VITRINIER" foarte bun, ca sa poti atrage clientii.. Punerea in practica insa, este cu totul altceva...
Necesita asimilarea unor cunostinte diverse pentru a putea reusi de unul singur.

Exista un aparent paradox in comert (orice fel de comert): poti avea o marfa proasta care se poate vinde foarte bine si invers: o marfa buna pe care nu o poti valorifica. Cred ca va dati seama despre ce este vorba: MARKETING.

Asta este o prima problema pe care trebuie sa o aprofundati, sau macar sa studiati niste afaceri serioase prin metoda intuitiva, sa observati toate elementele necesare ce conduc la succes. Uita-te la produs(e), la modul de prezentare, la ofertele promo, la munca pe care o implica actualizarea informatiilor pe un site.

Ma opresc acum pentru ca nu vreau sa treceti ca si mine prin "perioada haotica", in care sari de la o problema la alta, reusind in final sa nu faci absolut nimic util.

"Fluxul logic" al actiunilor necesar deschiderii unei afaceri online, este o conditie fara de care nu se poate!

Doua cuvinte sunt definitorii : INVATA SI APLICA

Ne reantalnim pe pagina urmatoare, unde vom incerca sa facem un INDEX in ordinea lucrurilor pe care le avem de facut.
SALUTARI !

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bravo, bine scris, astept continuarea

Loading the player ...